mandag 31. oktober 2011

Hvilket Kredittkort Passer Best For Deg?

Hva Er Det Beste Kredittkort For Deg?

Blir bare flere som tilbyr kredittkort for hver dag. Banker, butikker, bensinselkap og organisasjoner har alle sine kredittkort som skal være til hjelp for sine kunder eller medlemmer. Med en slikt stort utvalg av kredittkort, må en prøve å finne det som passer best til ditt forbruk og økonomi. Så hva er viktig å tenke på når en skal få et nytt kredittkort?

I hovedtrekk er det to elementer som er viktige. Nummer en er hva den effektive renten er, årsgebyr og hvor mange dager rentefri betalingsutsettelse en får. Det andre er hvilke bonusfordeler som korttet gir, avslag eller cashbak ved kjøp, reiseforsiking osv.


For den rydding kortbrukeren har ikke renten og gebyrene så mye å si. Denne forbrukeren betaler alltid regningene i tide og hele beløpet. Dermed vil en aldri betale noen renter. Det som da blir viktig er hva slags rabatt eller fordeler det spesifikke kortet gir. Her må en bare velge det som passer best. Behøver en ikke reiseforsikring er det bare å droppe de som tilbyr det. Noen kort gir cashback eller avslag ved kjøp av varer, For eksempel gir trumf kortet 3% i cashback(penger en får tilbake ved slutten av året), ved daglivarekjøp og besning på de butikker som er tilknyttet trumf kjeden. Andre har kun rabatt på bensin, men hvis en kjører mye er det mye penger å spare på det. Kan få opptill 75 øre per liter i avslag med bruk av det rette kortet. For den ryddige kortbrukeren kan en godt ha flere kredittkort, hvert til sitt formål. Med en slik bruk av kredittkort kan en spare mye penger i løpet av året.

For de fleste av oss gjelder ikke reglene som for en ryddig kortbruker. Vi glemmer nå og da en faktura, må kanskje vente et par måneder å betale ut beløpet fordi vi ikke ha råd. I en slik situasjon begynner fort gjelden å bli større. Med en stor effektiv rente og store fakturagebyrer vil den relative sparingen en kan ha fått i bonus og cashback bli spist opp i løpet av kort tid. For en slik bruker må en se på utgiftene kortet medfører. Sjekk den effektive renten og gebyrene.

Som regel får en ikke både i pose og sekk. Her er en side der du kan sammenligne de forskjellige kortene og se hva som passer deg best. Kredittkort Hjelpen. Husk også at det ikke er penger å tjene på kredittkort kun muligheter å spare. Den store fordelen er kjøpsforsikringen og den får du med uansett hvilket kredittkort du velger.
--
Om Forfatteren
For mer informasjon om kredittkort besøk Kredittkort og Refinansiering

Kilde: Hvilket Kredittkort Passer Best For Deg? - Sammendrag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar