søndag 6. november 2011

Rabatt med verdikoder og rabattkuponger

Tidligere husker du kanskje kupongene man fant i magasiner. Disse klipte man ut og viste til kassadama. Nå som nesten alt handles over Internett på nettbutikker, har kuponger gått over til verdikoder og rabattkuponger. Dette fungerer svært likt som de gammeldagse kupongene. Man oppnår også det samme, nemlig rabatt på sitt kjøp.

En verdikode eller rabattkupong består av en kort kode som tastes inn rett før man betaler for sin bestilling. Eksempelvis vil man kunne taste inn en Fotoknudsen verdikode og kunne få rabatt på fremkalling av fotografier. Skal man ut og reise, kan man finne en Travelstart rabattkupong og spare penger på flybilletter og hotell. Andre tilbydere som også lar kunder benytte seg av en verdikupong eller rabattkupong, er GotoGate. Her tastes din verdikupong inn etter at du har valgt flybilletter og hotell. På den måten kan du være absolutt sikker på at din kode gir rabatt før du betaler.


Man kan spare mye penger på å benytte seg av kuponger og verdikoder, men man bør også sjekke ut de forskjellige nettbutikkenes salg og øvrige rabatter. Det kan være mye penger å spare ved å treffe et godt salg eller tilbud. Eksempelvis har ofte Fotoknudsen kraftige rabatter på bestilling av digitale bilder. Hos Gotogate og travelstart ser vi også ofte kraftig reduserte priser på hotell og flybilletter. Dette er kampanjer man må være oppmerksom på, for her er det også gode penger å spare.
--
Om Forfatteren
m42t skriver artikler innen økonomi og finans, og kommer stadig med sparetips.

Kilde: Rabatt med verdikoder og rabattkuponger - Sammendrag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar