torsdag 10. november 2011

Betalte Markedsundersøkelser

Betalte Markedsundersøkelser er en enkel og grei metode for å tjene penger. Utrolig mange selskaper betaler deg for å få din mening. I Norge er imidlertid veldig vanskelig å tjene nok penger til å leve av det. En ekstra inntekt på kr 2000-6000,- per måned er det mulig å skaffe seg på denne måten.

Å komme i gang med å tjene penger på denne måten er enkelt. Først må du registrere deg ved flest mulig markedsføringsselskaper. Til å begynne med kan det ta noen dager før du får tilbud om markedsundersøkelser. Etter hvert vil de imidlertid strømme inn og du er i gang med å tjene penger. Da blir det viktig å prioritere de betalte markedsundersøkelsene som gir mest penger. Noen nettsider gir deg gavekort og deltagelse i loddtrekning som betaling. Prioriter de undersøkelsene som gir deg betaling i penger. Hvor mye du får betalt er forskjellig. Det vanligste er 5 til 75 kroner for en spørreundersøkelse, men det finnes markedsundersøkelser som betaler deg mer.


Det er veldig viktig å være ærlig når du svarer på betalte markedsundersøkelser. Erfarne markedsførere oppdager raskt dersom du ikke er ærlig. Det er også vanlig med kontrollspørsmål i spørreundersøkelsene. Vær nøye når du deltar i disse markedsundersøkelsene, da blir vanligvis invitert til enda flere, noe som er nødvendig for å tjene penger.

På internett vil du kunne finne mange lister og lenker som tilbyr deg betalte markedsundersøkelser. Ikke bruk nettsider som krever betaling. Det er ingen problem å finne de opplysningene du trenger på egen hånd. Husk også at de fleste nettsider som tilbyr deg oversikter mot betaling vanligvis er beregnet på det amerikanske markedet og således har liten verdi i Norge.

Betalte markedsundersøkelser er gir muligheter for en grei ekstra inntekt, men du blir aldri rik av dette. Timebetalingen er ikke særlig god, så dette er først og fremst en ekstra inntekt for deg som ønsker å tjene litt penger på en enkel og grei måte.

--
Om Forfatteren
Forfatteren driver nettsiden Tjene Penger, der du blant annet finner en gratis oversikt over betalte markedsundersøkelser.

Kilde: Betalte Markedsundersøkelser - Sammendrag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar