fredag 16. desember 2011

Dyre hotellovernattinger i Bergen by

Skal du bo på hotell i Bergen by? Det kan bli en dyr affære. Vær forberedt på å betale mye for et rom.

I juli 2011 ble de dyre tall lagt frem i lokalavisen BT. Gjennomsnittsprisen på et dobbeltrom i Bergen med frokost inkludert hadde passert 1300,- Bergen er altså blant de dyreste hotellbyene i både Skandinavia og verden.

Nybygging av hoteller

Det er flere nye hoteller under planlegging. I dag er det ca. 4000 hotellrom i Bergensområde. Men med det som er under bygging vil en kunne ha 5000 rom om noen år. Det er lite areal å bygge i byens svært kompakte sentrum, derfor er de store nye prosjektene lagt i nærheten av Bergen lufthavn Flesland. Sentrumshotellene håper derfor å kunne opprettholde sine høye priser og feite marginer. På konferansemarkedet ved flyplassen kan det bli stor prisnedgang.


Penger å tjene på å kikke rundt

Det er som oftest mange hundrelapper å spare på å se litt rundt på hotellenes hjemmesider og sjekke hotelltjenster sine oversikter over priser og aktuelle tilbud du kan benytte deg av.

Du er alltid nær attraksjonene om du bor i sentrum

Bergen har et kompakt sentrum og om du velger å punge ut, og bo på et av sentrumshotellene er du sjelden mer enn rundt 500-1000 meter fra attraksjoner som Bryggen, Torgallmenningen, Fløibanen og Fisketorget.

Lykke til i jakten på rimelig overnatting!
--
Om Forfatteren
Jeg driver nettsiden BergenHotellGuide.com som er en side som tar pulsen på hotellmarkedet i Bergen. Der kan du få gode tips og søke etter billig hotell i Bergen. Velkommen skal du være.

Kilde: Dyre hotellovernattinger i Bergen by - Sammendrag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar