onsdag 23. november 2011

Et historisk faktum - et framtidens mareritt!

Vi er alle kjent med nedgangstidene som kommer og går. Dette har Verden de siste årene følt på "kroppen", selv om vi har vært heldige i Norge. Det er et faktum at mye av det som skjer i verdensøkonomien ikke innrapporteres til myndighetene. Feilene fra depresjonen på 30-tallet gjentas. Dine penger ”jaktes" på og myndighetene planlegger stilletiende skatteendringer mens finansindustrien utnytter de uvitende som ikke har den nødvendige økonomiske forståelsen. Det skjer faktisk ting bak kulissene i finansindustrien som menigmann i sin villeste fantasi ikke kan forestille seg. Hva betyr det at vi har fjernet oss fra gullstandarden som Norge droppet i 1931? Eksperter mener at den resesjonen vi tror ligger bak oss kun er forsmaken på den som kommer. En økonomisk revolusjon ligger foran oss og store verdier kommer til å forflyttes. Vår økonomiske verdenshistorie gir grunnlaget for en ny økonomisk verdensorden, m.a.o. et nytt paradigme og de som kommer best ut er de som forbereder seg i tide. Tidshorisonten er 3-5 år!


Hvis man ser på hendelsene rundt om i verden i dag ser man dette tydelig. Det var store opptøyer spesielt i Hellas, men også i andre sydeuropeiske land. Det ble nylig kunngjort 20% arbeidsledighet i Spania. Det er store opptøyer i Egypt og Nord-Afrika. Så langt har vi vært heldige i Norge men eksperter tror ikke vi slipper så lett. Boligmarkedet er til de grader overopphetet i Norge og boligprisene stiger mere enn lønningene. Slik har det vært i mange år nå. Den gjennomsnittlig personlig gjeld i Norge er nå kommet opp 537.800 kroner. I syv av landets kommuner har innbyggerne en snittgjeld på over 700.000 kroner. Eksperter mener at boligboblen kommer til å sprekke, og blant de nordiske land kommer den først og fremst til å sprekke i Norge. Ha dette i mente ved større låneopptak, boligboblen har sprukket før! TV 2 akkurat nå: "Den sosiale uroen i verden kan etter hvert smitte over på oss!".

Det viktige er å forberede seg på det som kommer. For min del gjør jeg dette ved å utdanne meg. Denne utdannelsen er tilgjengelig på nettet og jeg henviser til vedlagte link. Webinarene er gratis og uforpliktende, de holdes ukentlig på norsk og engelsk.

Med vennlig hilsen

Ewald Knudsen
--
Om Forfatteren
Anbefaler disse webinarene og du kan melde deg på her: http://normade.de/worldbusiness/artikkel.html

Kilde: Et historisk faktum - et framtidens mareritt! - Sammendrag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar