søndag 27. november 2011

Forbrukslån - bruk penger på det du ønsker

Med et forbrukslån kan du på mange måter være din egen herre. Det settes ingen krav til hva du bruker pengene til, noe som er gunstig om du ønsker å ta deg en ferie eller kjøpe noe du har lyst på. Et forbrukslån er altså til for deg som ønsker å bruke pengene på akkurat det du ønsker å bruke penger på.

Men det finnes selvfølgelig også forskjell på hvilke forbrukslån det lønner seg å ta opp. Noen av forbrukslånene er bedre enn andre med tanke på tilbakebetalingsmuligheter, rente og størrelse på lånet.

Fordelen med å ta opp forbrukslån er at pengene ikke er bundet til et eller flere prosjekter, slik det blir når du går i banken og søker etter støtte til bil eller egen bolig. Ingen i banken kommer til å spørre deg om hva du skal bruke pengene til, men det er viktig at noen faktorer innfris når du tar opp forbrukslån.


For det første er du nødt til å være over en viss alder. Dette reguleres av de forskjellige bankene, men du trenger ofte å være over 20 år for å få tak i et OK forbrukslån, alt ettersom hvor stort lånet ditt skal være. En annen faktor er inntekten din. En hver bank ønsker å låne ut penger til folk som kan betale det tilbake igjen en dag, noe de sikrer ved at de kun godkjenner søknader som er skrevet av personer med en grei og stabil inntekt.

Har du planer om å gjøre hverdagen litt lettere økonomisk på kort sikt, så er forbrukslån absolutt veien å gå. Det pleier normalt ikke å ta med enn et par uker før du får svar på søknaden din - noe som sikrer deg kjappe penger.

Santander forbrukslån er etter all sannsynlighet den mest økonomisk smarte modellen for deg som skal søke om et slikt lån. Hos Santander kan du selv velge hvor lang tilbakebetalingstid du ønsker å ha, og det kan ta opp til 15 år før du trenger å bli ferdig med hele forbrukslånet.
--
Om Forfatteren
pleb er engasjert i finans og økonomi, og leser og skriver artikler om lån og slikt.

Kilde: Forbrukslån - bruk penger på det du ønsker - Sammendrag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar